Personal

Hem » Om oss » Personal

Tillsammans löser vi uppgiften

Hos oss är patienten alltid i centrum och vår utgångspunkt är patientens situation som helhet.

Vi har en välfungerande intern arbetsmiljö, som bidrar till den positiva atmosfären. På kliniken har kiropraktorerna, fysioterapeuten och medicinsk massageterapeuterna ett gott och nära samarbete. Kombinations behandling ger ett optimalt och smidigt behandlingsförlopp. Om det finns behov av ytterligare tvärvetenskapligt samarbete, har vi kontakt med flera andra olika behandlare och kliniker.

birgitte k

Birgitte Karlshøj

är uppvuxen i norra Danmark, nära Skagen. Birgitte bor nu i Malmö med man och tre barn. Hon har en 5 årig kiropraktisk utbildning från universitetet i Odense 2001. Birgitte har sedan dess varit på många kurser, bl.a. inom idrottsskador för både elit- och motionsutövare. Hon har dessutom tagit en längre kurs i behandling av barn. Birgitte tycker om att resa, åka skidor, kallbada och vara med sina barn.

BK(at)chiropraktikakuten.se

marianne

Marianne Lund

är uppvuxen på en gård i den västra delen av Danmark. Hon bor fortfarande kvar söder om Köpenhamn med man och barn och kör över bron till Malmö. Marianne är utbildad kiropraktor från universitet i Odense år 2000 och har löpande varit på många kurser de senaste åren. Bla. har hon tagit en del kurser om behandling av huvudvärk och nackbesvär. Marianne är förtjust i sin trädgård, resa och att vara med sina barn.

ML(at)chiropraktikakuten.se

sarah

Sarah Knutsson

är uppväxt i Linköping. Hon har en 5-årig kiropraktorutbildning från Syddansk Universitet. Det sista året av utbildningen tillbringades mest på ett ryggcenter, specialiserat inom kronisk smärta och funktionsnedsättning. Sarah kan dessutom dry needling, som är triggerpunktsbehandling med nålar. Intresset för kropp och hälsa tog fart under uppväxten i Östergötland, där gymnastik, dans och rörelse ute i naturen var en stor del av vardagen. Sarah tycker det är härlig att plocka smultron i skogen, dansa till skön musik, yoga på ängen och äta gott med familj och vänner.

Sarah är för tillfället mammaledig. 

SK(at)chiropraktikakuten.se

Josefin Larsson

är uppvuxen i Västergötland, men bor nu i Malmö. Hon har en 5 år lång utbildning från universitet i Odense och har sedan 2011 varit verksam som kiropraktor i Skåne. Förutom olika kiropraktiska behandlingstekniker av nacke/rygg, fötter, knä, höfter, axlar och armbågar kan hon även DryNeedling och kinesiotejpning. Hon går löpande på kurser och har t.ex tagit en vidareutbildning inom behandling av barn och gravida. Josefin tycker om att resa och att vara ute i naturen där hon helst springer, åker skidor eller kitesurfar.

JOL(at)chiropraktikakuten.se

 

jonas thoft

Jonas Thoft

är uppvuxen i Vejle på Jylland i Danmark. Jonas bor tillsammans med sin flickvän i Malmö. Han är utbildad fysioterapeut från Odense samt studerar Osteopatisk Medicin på Universitet Gent, Belgien på 4 år. Jonas är tidigare Elitsimmare och har mycket kunskap inom sport och träning. Hans erfarenheter är bl.a. sport, personlig tränare, neurorehabilitering och arbetsrelaterade skador. När han inte arbetar eller studerar spenderar han gärna tiden i gymmet och med familjen.

JT(at)chiropraktikakuten.se

mattias

Mattias Haapaniemi

är uppvuxen i Piteå och är certifierad medicinsk massageterapeut. Efter många år som kock har träning och kroppsvård fått ta plats i första rummet eftersom egna erfarenheter bevisat att vi själva har en väldigt viktig och stor roll när det gäller det egna välbefinnandet. Mattias arbetar även aktivt som styrketräningsinstruktör och gymansvarig. På fritiden är det träning i olika former, barnen, klassisk gitarr och yrkeskunskapsutökande som står högt i kurs.

MH(at)chiropraktikakuten.se

sandy

Sandy Bech

är född och uppvuxen i Malmö. Hon har arbetat på Posten under många år, både som postarbetare, hälsoinspiratör, medicinsk massageterapeut och skyddsombud. 2005 tog hon examen som medicinsk massageterapeut på KomplementärMedicinska Högskolan i Malmö. Hon har kompletterat sin utbildning med kurser i bl.a. cuppingmassage, kinesiotejping och Akunova – akupunktur. Hon tycker om att engagera sig och sitter som ordförande för Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi. På fritiden tycker hon om att titta på spännande filmer och äta god mat med familj och vänner. Sandy älskar dessutom hav och sol.

SB(at)chiropraktikakuten.se

magnus

Magnus Adler

med ursprung från Österlen bor i Kävlinge med sambo och två söner. Efter många år som verksam musiker utbildade han sig till Cert. Medicinsk massageterapeut och Lic. PT. Som komplement arbetar han med löpcoaching. Magnus strävar efter hög kunskapsnivå och vetenskaplig förankring och har även arbetat med utbildning inom bl.a. träning och anatomi. På fritiden är det träning och lek med familjen som gäller.

MA(at)chiropraktikakuten.se

Jenny Orbjörn

född och uppvuxen i Limhamn och arbetar som vår receptionist, vilket hon även gjort vid behov under sin studietid. Jenny är numera färdigutbildad efter sina tre år på Lunds universitet där hon läste Service Management. Fritiden spenderas ofta med vänner och familj, och löpträning är även något som Jenny gärna avsätter sin tid till.

info(at)chiropraktikakuten.se

Denise Dako

Denise Dako

är uppvuxen i Klagshamn. Hon har varit vikarie i receptionen sedan 2015 och har nu även börjat jobba som administratör. Utöver sitt arbete på kliniken är Denisé ridlärare på Klagshamns Ryttarförening där hon arbetat sedan hon gick i gymnasiet. Hon har även en examen i Kulturvetenskap där hon har riktat in sig på litteratur med förlags- och bokmarknadskunskap. På sin fritid tar Denisé hand om sin häst, sin schäfer och umgås med sin familj och vänner.

admin(at)chiropraktikakuten.se