Personal

Hem » Om oss » Personal

Tillsammans löser vi uppgiften

Hos oss är patienten alltid i centrum och vår utgångspunkt är patientens situation som helhet.

Vi har en välfungerande intern arbetsmiljö, som bidrar till den positiva atmosfären. På kliniken har kiropraktorerna och medicinsk massageterapeuterna ett gott och nära samarbete. Kombinations behandling ger ett optimalt och smidigt behandlingsförlopp. Om det finns behov av ytterligare tvärvetenskapligt samarbete, har vi kontakt med flera andra olika behandlare och kliniker.

birgitte k

Birgitte Karlshøj

är uppvuxen i norra Danmark, nära Skagen. Birgitte bor nu i Malmö med man och tre barn. Hon har en 5 årig kiropraktisk utbildning från universitetet i Odense 2001. Birgitte har sedan dess varit på många kurser, bl.a. inom idrottsskador för både elit- och motionsutövare. Hon har dessutom tagit en längre kurs i behandling av barn. Birgitte tycker om att resa, åka skidor, kallbada och vara med sina barn.

BK@chiropraktikakuten.se

marianne

Marianne Lund

är uppvuxen på en gård i den västra delen av Danmark. Hon bor fortfarande kvar söder om Köpenhamn med man och barn och kör över bron till Malmö. Marianne är utbildad kiropraktor från universitet i Odense år 2000 och har löpande varit på många kurser de senaste åren. Bla. har hon tagit en del kurser om behandling av huvudvärk och nackbesvär. Marianne är förtjust i sin trädgård, resa och att vara med sina barn.

ML@chiropraktikakuten.se

sarah

Sarah Knutsson

är uppväxt i Linköping. Hon har en 5-årig kiropraktorutbildning från Syddansk Universitet. Det sista året av utbildningen tillbringades mest på ett ryggcenter, specialiserat inom kronisk smärta och funktionsnedsättning. Sarah kan dessutom dry needling, som är triggerpunktsbehandling med nålar. Intresset för kropp och hälsa tog fart under uppväxten i Östergötland, där gymnastik, dans och rörelse ute i naturen var en stor del av vardagen. Sarah tycker det är härlig att plocka smultron i skogen, dansa till skön musik, yoga på ängen och äta gott med familj och vänner.

SK@chiropraktikakuten.se

niklas

Niklas Hollerup

är uppvuxen I Staffanstorp men bor numera i Malmö. Han har bland annat varit säljare och områdesansvarig hos Swedol samt marknadschef och delägare i BetterGrades i Lund. Niklas tog sin kandidatexamen från Sydney i Australien och masterexamen från Bournemouth i England. Han har även vid sidan av detta utbildat sig inom behandling av barn, dry needling samt kurser i kinesiologitejpning. Niklas är mycket intresserad i sport och träning, resor samt entreprenörskap.

NH@chiropraktikakuten.se

Renée Björnberg

är uppvuxen i Skåne och bor med sin familj i Limhamn. Arbetar sedan 2006 som certifierad medicinsk massageterapeut och spa terapeut, utbildad via Komplementär Medicinska Högskolan i Malmö. Hon har kompletterat sin utbildning med kurser i bl.a. cuppingmassage, spikmatta, ayurvediska behandlingar, akupunktur samt närings- och fytoterapi och sitter även med i styrelsen som kassör i Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi. Förutom ett stort hälsointresse gillar Renée att dansa, läsa, resa, träna och baka goda kakor.

RB@chiropraktikakuten.se

mattias

Mattias Haapaniemi

är uppvuxen i Piteå och är certifierad medicinsk massageterapeut. Efter många år som kock har träning och kroppsvård fått ta plats i första rummet eftersom egna erfarenheter bevisat att vi själva har en väldigt viktig och stor roll när det gäller det egna välbefinnandet. Mattias arbetar även aktivt som styrketräningsinstruktör och gymansvarig. På fritiden är det träning i olika former, barnen, klassisk gitarr och yrkeskunskapsutökande som står högt i kurs.

MH@chiropraktikakuten.se

sandy

Sandy Bech

är född och uppvuxen i Malmö. Hon har arbetat på Posten under många år, både som postarbetare, hälsoinspiratör, medicinsk massageterapeut och skyddsombud. 2005 tog hon examen som medicinsk massageterapeut på KomplementärMedicinska Högskolan i Malmö. Hon har kompletterat sin utbildning med kurser i bl.a. cuppingmassage, kinesiotejping och Akunova – akupunktur. Hon tycker om att engagera sig och sitter som ordförande för Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi. På fritiden tycker hon om att titta på spännande filmer och äta god mat med familj och vänner. Sandy älskar dessutom hav och sol.

SB@chiropraktikakuten.se

fredrik

Fredrik Hebrand

är uppvuxen i Vellinge med föräldrar som båda två var professionella balettdansare. Fredrik trillade själv in på scenen och har en 20 år lång karriär i musikal- och teatersammanhang bakom sig. Genom hans dansintresse skapades intresset för kroppen, och Fredrik blev diplomerad och certifierad medicinsk massageterapeut genom komplementärmedicinska högskolan i Staffanstorp. På fritiden umgås Fredrik med vänner, tränar bikram yoga, dansar och lagar mat.

FSH@chiropraktikakuten.se

martin

Martin Hammar

är uppvuxen i Bunkeflostrand. Martin är Certifierad Medicinsk Massageterapeut på Komplementärmedicinska Högskolan i Staffanstorp. Han är även verksam i Malmö FF och har ett stort intresse och kunskap inom idrottsskador och tejpning. Martin är fotbollskille med förflutet i bla Malmö FF, Trelleborgs FF och Lunds BK. På fritiden umgås han med vänner och tränar dagligen med löpning eller på gym.

MAH@chiropraktikakuten.se

magnus

Magnus Adler

med ursprung från Österlen bor i Kävlinge med sambo och två söner. Efter många år som verksam musiker utbildade han sig till Cert. Medicinsk massageterapeut och Lic. PT. Som komplement arbetar han med löpcoaching. Magnus strävar efter hög kunskapsnivå och vetenskaplig förankring och har även arbetat med utbildning inom bl.a. träning och anatomi. Han jobbar även på Ryggcentrum Lund. På fritiden är det träning och lek med familjen som gäller.

MA@chiropraktikakuten.se

jessica

Jessica Lind

Är uppvuxen i utkanten av Bunkeflostrand. Hon har arbetat som receptionist på ChiropraktikAkuten sedan Maj 2012. Jessica är en djurmänniska som tidigare varit aktiv inom ridning i många år, men numera är det hennes hund som fokus ligger på. Hon tycker även om att umgås med sina nära och kära och någon gång emellan ta en resa till lite varmare breddgrader.

info@chiropraktikakuten.se

christina

Christina Ekberg

är född och uppvuxen i Malmö och bor tillsammans med sin familj på en gård. Christina har utbildningar både inom ekonomi och marknadsföring. Hon jobbar tillsammans med sin man som egna företagare inom eventbranschen och nu också på ChiropraktikAkuten med administration. Christina har ett stort djurintresse. Hon har hållt på med hundträning men är nu mer aktiv inom ridning. Dessutom gillar Christina att resa, laga god mat och att umgås med vänner.

admin@chiropraktikakuten.se