fbpx

1 januari, 2020

Välkommen på MediYoga i Malmö

Hem » Blogg » Välkommen på MediYoga i Malmö

Välkommen på MediYoga i Malmö

Ta chansen och styr ditt år mot hälsa och balans. Anmäl dig till vår kurs i MediYoga som startar redan den 8 januari 2020. Både erfarna och nybörjare är välkomna, först till kvarn!

Kursen leds av cert. MediYogainstruktör Sarah Knutsson som också är leg. Kiropraktor.

Vad är MediYoga?

MediYoga är en terapeutisk yoga utformad för svensk hälso- och sjukvård. Passen fokuserar kring andningsövningar, meditation, vila och mjuka, lugna rörelser av kroppen.

MediYogan har sitt ursprung ur Kundaliniyogan, ett av de äldsta systemen för hälsa och balans, samt med komponenter från den mångtusenåriga indiska läkekonsten ayurveda och den traditionella kinesiska medicinen.

Studier kring yoga och meditation visar positiva effekter på bl.a. ryggbesvär, smärta, stressrelaterade besvär, andningsbesvär och sömnsvårigheter. MediYogan är resultatet av hundratals vetenskapliga studier om yoga runt om i världen samt svenska studier på bl.a. Karolinska Institutet och Danderyds Sjukhus.

Mer information finns på mediyoga.se

För vem är MediYoga?

Alla är välkomna oavsett om du söker återhämtning och läkning för dina besvär eller om du vill förbättra din fysiska och mentala balans. Passen sker i liten grupp och övningarna anpassas efter deltagarnas behov. Om du har svårt att komma ned och sitta på golvet så kan alla övningar även göras sittande på stol.

Inga förkunskaper krävs och både nybörjare samt mer erfarna är välkomna!

Tid och plats

Kursen hålls kl 17.15 på onsdagar hos ChiropraktikAkuten.

Kom i god tid, senast 10 minuter innan start och ombytt till mjuka kläder. Ha gärna någon varm tröja och sockar redo då det är en stillsam yogaform.

Det finns mattor att låna men det går även bra att ta med sin egen.

Anmälan

Föranmälning krävs. Endast 10 platser, så det är först till kvarn som gäller. Om man inte är inskriven som patient på kliniken eller inte varit där nyligen så får man även fylla i en hälsoblankett. Detta för att du ska kunna beskriva eventuella hälsobesvär som Sarah som instruktör bör vara medveten om.

Kostnad

Pris för kursen är 1300 kr ( 8 tillfällen x 60 min). Det ingår även en ljudfil, baspass 1 för nybörjare eller baspass 2 eller 3 för dig som redan har nr 1, så att du även kan utöva yogan hemma.

Betalningen sker på plats på kliniken i samband med anmälan, som sedan är bindande.

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss.

Varmt välkommen!

« Tillbaka till bloggen