fbpx

Personal

Hem » Om oss » Personal

Tillsammans löser vi uppgiften

Hos oss är patienten alltid i centrum och vår utgångspunkt är patientens situation som helhet.

Vi har en välfungerande intern arbetsmiljö, som bidrar till den positiva atmosfären. På kliniken har kiropraktorerna och medicinsk massageterapeuterna ett gott och nära samarbete. Kombinations behandling ger ett optimalt och smidigt behandlingsförlopp. Om det finns behov av ytterligare tvärvetenskapligt samarbete, har vi kontakt med flera andra olika behandlare och kliniker.

Birgitte Karlshøj

Leg. kiropraktor

är uppvuxen i norra Danmark, nära Skagen. Birgitte bor nu i Malmö med man och tre barn. Hon har en 5 årig kiropraktisk utbildning från universitetet i Odense 2001. Birgitte har sedan dess varit på många kurser, bl.a. inom idrottsskador för både elit- och motionsutövare. Hon har dessutom tagit en längre kurs i behandling av barn. Hon är mycket intresserad av motivation och vad som kan få folk till att ändra vanor. Birgitte tycker om att resa, träna crossfit, kallbada och vara med sina barn.

BK(at)chiropraktikakuten.se

Marianne Lund

Leg. kiropraktor

är uppvuxen på en gård i den västra delen av Danmark. Hon bor fortfarande kvar söder om Köpenhamn med man och barn och kör över bron till Malmö. Marianne är utbildad kiropraktor från universitet i Odense år 2000 och har löpande varit på många kurser de senaste åren. Bla. har hon tagit en del kurser om behandling av huvudvärk och nackbesvär. Marianne är förtjust i sin trädgård, resa och att vara med sina barn.

ML(at)chiropraktikakuten.se

Sarah Knutsson

Leg. kiropraktor

är uppvuxen i Östergötland. Hon har en 5-årig kiropraktorutbildning från Syddansk Universitet och är också utbildad MediYoga- instruktör. Sarah kan dessutom dry needling, som är triggerpunktsbehandling med nålar och har ett speciellt stort interesse för behandling av besvär i nacken och huvudvärk. Intresset för kropp och hälsa tog fart under uppväxten, där gymnastik, dans och rörelser ute i naturen var en stor del av vardagen. Sarah njuter av att tillbringa tid i naturen tillsammans med familj o vänner.

SK(at)chiropraktikakuten.se

Sandy Bech

Certifierad med. massage- & biodynamisk kraniosakralterapeut

är född och uppvuxen i Malmö. Hon har arbetat på Posten under många år. 2005 tog hon examen som medicinsk massageterapeut och sen har hon blivit diplomerad biodynamisk kraniosakralterapeut. Hon har kompletterat sin utbildning med kurser i bl.a. cuppingmassage, kinesiotejping och Akunova-akupunktur. Hon tycker om att engagera sig och sitter som ordförande för Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi. På fritiden gillar hon hav och sol och att äta god mat med familj och vänner.

SB(at)chiropraktikakuten.se

Mattias Haapaniemi

Certifierad med. massageterapeut

är uppvuxen i Piteå och är certifierad medicinsk massageterapeut. Efter många år som kock har träning och kroppsvård fått ta plats i första rummet eftersom egna erfarenheter bevisat att vi själva har en väldigt viktig och stor roll när det gäller det egna välbefinnandet. Mattias arbetar även aktivt som styrketräningsinstruktör och gymansvarig. På fritiden är det träning i olika former, barnen, klassisk gitarr och yrkeskunskapsutökande som står högt i kurs.

MH(at)chiropraktikakuten.se

Alexandre Gerey

Certifierad med. massageterapeut

är uppvuxen i södra Frankrike och flyttade till Skåne år 2011, där han blev certifierad medicinsk massageterapeut. Före detta var han snickare då han gillar att jobba med händerna och hjärna. Leva som man lär är Alexandres motto.
Han tycker om samspelet med människor för att utveckla sig själv samt hjälpa andra att hitta sina egna styrkor.
På fritiden gäller träningen (mest utomhus), odla, snickra, gå på konsert samt naturligtvis umgås med familjen och vänner.

AG(at)chiropraktikakuten.se

 

 

Marie Stein

Receptionist

bor i Limhamn sedan 10 år tillbaka med sin familj. Hon har arbetat många år på bank och alltid älskat mötet med människor.
Träning och hälsa är en viktig del i hennes liv. Något av det bästa hon vet, är att ta långa powerwalks vid havet. Det ger energi.
Hon älskar våren och sommaren då hon är ute i sin kolonistuga och fixar i trädgården, grillar och umgås med vänner och familj.

info(at)chiropraktikakuten.se

Denise Dako

Denise Dako

Administratör

är uppvuxen i Klagshamn. Hon har varit vikarie i receptionen sedan 2015 och har nu även börjat jobba som administratör. Utöver sitt arbete på kliniken är Denisé ridlärare på Klagshamns Ryttarförening där hon arbetat sedan hon gick i gymnasiet. Hon har även en examen i Kulturvetenskap där hon har riktat in sig på litteratur med förlags- och bokmarknadskunskap. På sin fritid tar Denisé hand om sin häst, sin schäfer och umgås med sin familj och vänner.

admin(at)chiropraktikakuten.se