fbpx

Personal

Hem » Om oss » Personal

Tillsammans löser vi uppgiften

Hos oss är patienten alltid i centrum och vår utgångspunkt är patientens situation som helhet.

Vi har en välfungerande intern arbetsmiljö, som bidrar till den positiva atmosfären. På kliniken har kiropraktorerna, psykologen och medicinsk massageterapeuterna ett gott och nära samarbete. Kombinations behandling ger ett optimalt och smidigt behandlingsförlopp. Om det finns behov av ytterligare tvärvetenskapligt samarbete, har vi kontakt med flera andra olika behandlare och kliniker.

Birgitte Karlshøj

Leg. Kiropraktor

”Årets kiropraktor 2023”

 

är uppvuxen i norra Danmark, nära Skagen. Birgitte bor i Malmö med man och tre barn.
Hon har en 5 årig kiropraktisk utbildning från universitetet i Odense 2001. Birgitte har sedan dess varit på många kurser, bl.a. inom idrottsskador för både elit- och motionsutövare. Hon har dessutom tagit en längre kurs i behandling av barn. Hon är mycket intresserad av motivation och vad som kan få folk till att ändra vanor. I 2023 debuterade Birgitte som författare med boken ”Kend din ryg”. Birgitte tycker om att resa, träna crossfit, kallbada och vara med sina barn.

BK(at)ChiropraktikAkuten.se

Marianne Lund

Leg. Kiropraktor

är uppvuxen på en gård i den västra delen av Danmark. Hon bor fortfarande kvar söder om Köpenhamn med man och barn och kör över bron till Malmö.
Marianne är utbildad kiropraktor från universitet i Odense år 2000 och har löpande varit på många kurser de senaste åren. Bla. har hon tagit en del kurser om behandling av huvudvärk och nackbesvär.
Marianne är förtjust i sin trädgård, resa, basta och att vara med sina barn.

ML(at)ChiropraktikAkuten.se

 

 

 

 

Erik Seierstad

Leg. kiropraktor

är uppvuxen i både Norge och Sverige.
Han har en 5-åring kiropraktorutbildning från Skandinaviska Kiropraktorhögskolan. Eriks stora intresse är behandling av idrottsskador.
Hans passion för kropp och hälsa började redan i tidig ålder, där elitgymnastik och rörelse har varit en stor del av hans vardag.
På fritiden njuter Erik av att tillbringa tid med familj och vänner.

ES(at)ChiropraktikAkuten.se

Sandy Bech

Certifierad med. massage- & biodynamisk kraniosakral-terapeut

är född och uppvuxen i Malmö. Hon har arbetat på Posten under många år. 2005 tog hon examen som medicinsk massageterapeut och sen har hon blivit diplomerad biodynamisk kraniosakralterapeut. Hon har kompletterat sin utbildning med kurser i bl.a. cuppingmassage, kinesiotejping och Akunova-akupunktur. Hon tycker om att engagera sig och sitter som ordförande för Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi. På fritiden gillar hon hav och sol och att äta god mat med familj och vänner.

SB(at)ChiropraktikAkuten.se

Alexandre Gerey

Certifierad med. massageterapeut, dry needling, Reiki och MediYoga instruktör

är uppvuxen i södra Frankrike och flyttade till Skåne år 2011, där han blev certifierad medicinsk massageterapeut. Före detta var han snickare då han gillar att jobba med händerna och hjärna. Leva som man lär är Alexandres motto.
Han tycker om samspelet med människor för att utveckla sig själv samt hjälpa andra att hitta sina egna styrkor.
På fritiden gäller träningen (mest utomhus), odla, snickra, gå på konsert samt naturligtvis umgås med familjen och vänner.

AG(at)ChiropraktikAkuten.se

 

Niklas Tjäder

Certifierad med. massageterapeut, PT och Lotorps-terapeut

är född och uppvuxen i Limhamn. Han har en bakgrund som musiker, pedagog och producent, och har tidigare arbetat som bland annat musiklärare och som butikschef i Köpenhamn.
Efter några år i Stockholm beslutade han sig dock för att ändra riktning och istället hänge sig åt friskvård och yoga. Han fortsatte därefter med en utbildning som medicinsk massageterapeut.
Fokusområdet i arbetet ligger på att skapa hållbara förutsättningar för en skonsam livsstil; mentalt och fysiskt. Energin hämtar han från stimulerande fritidsaktiviteter såsom inredning, dj:ande och bordercollien Bonnie.

NT(at)ChiropraktikAkuten.se

 

 

 

 

Pezhman Sasan

Leg. Psykolog

är uppvuxen i Uppsala och har även studerat till psykolog vid Uppsala Universitet. Sedan dess har han arbetat i cirka tio år som klinisk psykolog, både inom primärvård, psykiatri och med egen mottagning. Sedan två år tillbaka bor han i Malmö. Han är utbildad med inriktning mot psykodynamisk korttidsterapi (PDT) och har vana att arbeta med ångest- och depressionsproblematik, relationssvårigheter, känslohantering och utmattningssyndrom. Arbetssättet fokuserar både på tidiga livserfarenheter, nuvarande problematik och samspelet däremellan.

PES(at)ChiropraktikAkuten.se

Marie Stein

Receptionist

bor i Limhamn sedan 10 år tillbaka med sin familj. Hon har arbetat många år på bank och alltid älskat mötet med människor.
Träning och hälsa är en viktig del i hennes liv. Något av det bästa hon vet, är att ta långa powerwalks vid havet. Det ger energi.
Hon älskar våren och sommaren då hon är ute i sin kolonistuga och fixar i trädgården, grillar och umgås med vänner och familj.

info(at)ChiropraktikAkuten.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denise Dako

Administratör

är uppvuxen i Klagshamn.
Hon har varit vikarie i receptionen sedan 2015 och har nu även börjat jobba som administratör.
Utöver sitt arbete på kliniken är Denisé ridlärare på Klagshamns Ryttarförening där hon arbetat sedan hon gick i gymnasiet.
Hon har även en examen i Kulturvetenskap där hon har riktat in sig på litteratur med förlags- och bokmarknadskunskap.
På sin fritid tar Denisé hand om sin häst, sin schäfer och umgås med sin familj och vänner.

admin(at)ChiropraktikAkuten.se