fbpx

Personal

Hem » Om oss » Personal

Tillsammans löser vi uppgiften

Hos oss är patienten alltid i centrum och vår utgångspunkt är patientens situation som helhet.

Vi har en välfungerande intern arbetsmiljö, som bidrar till den positiva atmosfären. På kliniken har kiropraktorerna, fysioterapeuten och medicinsk massageterapeuterna ett gott och nära samarbete. Kombinations behandling ger ett optimalt och smidigt behandlingsförlopp. Om det finns behov av ytterligare tvärvetenskapligt samarbete, har vi kontakt med flera andra olika behandlare och kliniker.

Birgitte Karlshøj

Leg. kiropraktor

är uppvuxen i norra Danmark, nära Skagen. Birgitte bor nu i Malmö med man och tre barn. Hon har en 5 årig kiropraktisk utbildning från universitetet i Odense 2001. Birgitte har sedan dess varit på många kurser, bl.a. inom idrottsskador för både elit- och motionsutövare. Hon har dessutom tagit en längre kurs i behandling av barn. Birgitte tycker om att resa, träna crossfit, kallbada och vara med sina barn.

BK(at)chiropraktikakuten.se

Marianne Lund

Leg. kiropraktor

är uppvuxen på en gård i den västra delen av Danmark. Hon bor fortfarande kvar söder om Köpenhamn med man och barn och kör över bron till Malmö. Marianne är utbildad kiropraktor från universitet i Odense år 2000 och har löpande varit på många kurser de senaste åren. Bla. har hon tagit en del kurser om behandling av huvudvärk och nackbesvär. Marianne är förtjust i sin trädgård, resa och att vara med sina barn.

ML(at)chiropraktikakuten.se

Sarah Knutsson

Leg. kiropraktor

är uppvuxen i Östergötland. Hon har en 5-årig kiropraktorutbildning från Syddansk Universitet och är också utbildad MediYoga- instruktör. Sarah kan dessutom dry needling, som är triggerpunktsbehandling med nålar. Intresset för kropp och hälsa tog fart under uppväxten, där gymnastik, dans och rörelser ute i naturen var en stor del av vardagen. Sarah njuter av att tillbringa tid i naturen tillsammans med familj o vänner.

SK(at)chiropraktikakuten.se

Olle Johansson

Leg. kiropraktor

är uppvuxen i Västerås men bor numera i Köpenhamn tillsammans med sin fru och son. Olle är utbildad kiropraktor från Syddanska Universitetet i Odense 2012 och utbildad idrottskiropraktor vid Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik 2017.
Han har ett stort intresse för idrott och idrottskador.
Olle trivs bäst i sällskap med familj och vänner och gillar att vara aktiv med träning, frisbeegolf och friluftsliv.

OJ(at)chiropraktikakuten.se

jonas thoft

Jonas Thoft

Fysioterapeut

är uppvuxen i Vejle på Jylland i Danmark. Jonas bor tillsammans med sin flickvän i Malmö. Han är utbildad fysioterapeut från Odense samt studerar Osteopatisk Medicin på Universitet Gent, Belgien på 4 år. Jonas är tidigare Elitsimmare och har mycket kunskap inom sport och träning. Hans erfarenheter är bl.a. sport, personlig tränare, neurorehabilitering och arbetsrelaterade skador. När han inte arbetar eller studerar spenderar han gärna tiden i gymmet och med familjen.

JT(at)chiropraktikakuten.se

Jonas jobbar nu i Danmark pga sin utbildning och är på ChiropraktikAkuten cirka en dag i månaden. Kontakta receptionen angående tider.

 

Mattias Haapaniemi

Certificerad med. massageterapeut

är uppvuxen i Piteå och är certifierad medicinsk massageterapeut. Efter många år som kock har träning och kroppsvård fått ta plats i första rummet eftersom egna erfarenheter bevisat att vi själva har en väldigt viktig och stor roll när det gäller det egna välbefinnandet. Mattias arbetar även aktivt som styrketräningsinstruktör och gymansvarig. På fritiden är det träning i olika former, barnen, klassisk gitarr och yrkeskunskapsutökande som står högt i kurs.

MH(at)chiropraktikakuten.se

Sandy Bech

Certificerad med. massage- & biodynamisk kraniosakralterapeut

är född och uppvuxen i Malmö. Hon har arbetat på Posten under många år, både som postarbetare, hälsoinspiratör, medicinsk massageterapeut och skyddsombud. 2005 tog hon examen som medicinsk massageterapeut på KomplementärMedicinska Högskolan i Malmö. Hon har kompletterat sin utbildning med kurser i bl.a. cuppingmassage, kinesiotejping och Akunova – akupunktur. Hon tycker om att engagera sig och sitter som ordförande för Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi. På fritiden tycker hon om att titta på spännande filmer och äta god mat med familj och vänner. Sandy älskar dessutom hav och sol.

SB(at)chiropraktikakuten.se

Tommy Morberg

Massör

är uppvuxen i Västerås men bor sedan nio år tillbaka i Malmö. Han har tidigare varit gruppchef inom det militära och även jobbat som konsult inom utveckling. Dessa två lade stort fokus på samarbete och logisk tänkande. Träning har varit en stor del av hans liv med bland annat styrketräning, innebandy, simning och kampsport. Han tog även första Dan i en Koreansk svärdskonst och var instruktör. En annan viktig sak som driver honom är möjligheten att få hjälpa andra människor. På fritiden tycker Tommy om att spendera tid med sin dotter, läsa böcker och umgås med vänner.

TM(at)chiropraktikakuten.se

Mia Roslund

Receptionist

är född och uppvuxen i Bunkeflostrand men bor numera i Limhamn. Hon har under fem år jobbat i matbutik, främst i förbutik med posthantering, varifrån hon är van att hjälpa och prata med månge mänskor.
På fritiden umgås hon mycket med sin familj och sina vänner. Mia älskar att resa och uppskattar också långa promenader vid havet.

info(at)chiropraktikakuten.se

Denise Dako

Denise Dako

Administratör

är uppvuxen i Klagshamn. Hon har varit vikarie i receptionen sedan 2015 och har nu även börjat jobba som administratör. Utöver sitt arbete på kliniken är Denisé ridlärare på Klagshamns Ryttarförening där hon arbetat sedan hon gick i gymnasiet. Hon har även en examen i Kulturvetenskap där hon har riktat in sig på litteratur med förlags- och bokmarknadskunskap. På sin fritid tar Denisé hand om sin häst, sin schäfer och umgås med sin familj och vänner.

admin(at)chiropraktikakuten.se