fbpx

Kliniken

Hem » Om oss » Kliniken

klinikenGrundtanken på ChiropraktikAkuten är att patienten ska vara i centrum. Det är viktigt att alla känner sig välkomna, trygga och respekterade.
Kliniken har utvecklat sig genom åren och består nu av ett stort och välutbildat team med legitimerade kiropraktorer, psykolog, certifierade medicinska massageterapeuter och administrativ personal. Kiropraktorerna Birgitte Karlshøj och Marianne Lund äger och har drivit kliniken i Limhamn sedan 2003. De lärde känna varandra år 1995 under sin studietid och visste från början att de ville bygga upp en kiropraktorklinik tillsammans.

Ett genuint intresse

Ledningen är viktig på ChiropraktikAkuten. På kliniken har alla ett genuint intresse i att hjälpa våra patienter till en god upplevelse och förhoppningsvis skapa glädje i deras liv, som effekt av behandlingen. Alla är också intresserade av en god arbetsmiljö och en god stämning så att kliniken blir en trevlig plats att besöka. Alla har ett ansvar för att bidra till gemenskapen och alla gör sitt bästa på sitt eget sätt.

ChiropraktikAkuten vill bidra till ett mer hälsosamt och gladare samhälle, och arbetar efter mottot ”Bättre hälsa skapar glädje”.