fbpx

Vad säger kunderna?

Hem » Om oss » Vad säger kunderna?

Läs vad ChiropraktikAkutens kunder har att säga om oss och våra behandlingar.

På ChiropraktikAkuten finns ett genuint intresse av att hjälpa våra patienter och en vilja att bidra till ett hälsosammare och gladare samhälle. Vi gläds därför med våra kunder när våra behandlingar gör skillnad för deras tillvaro.

På den här sidan kan du läsa vad våra kunder har att säga om oss.

 


 

“Jag, en 70 årig kvinna har vid två tillfällen fått Kraniosakral behandling på Chiropraktikakuten i Limhamn av Sandy Bech.

Efter första behandlingen fick jag en ganska kraftig reaktion. Värk i hela kroppen. Det varade i ca en vecka och klingade av så sakteliga. Efter ytterligare ett par dagar hade jag inga speciella symptom. Det hör till saken att jag under ett par års tid drabbats av smärtattacker liknande änkestötar i armar, ben, bröstkorg och huvudet. Särskilt besvärligt nattetid, vilket så klart påverkat sömnen bla.

Efter andra behandlingen upplevde jag en burrande känsla i kroppen. Burrandet upphörde dagen efter. Sedan dess har jag i stor sett varit smärtfri! Har inte drabbats av några änkestötar sedan dess och har inte behövt äta några smärtstillande tabletter! Jag mår mycket bättre och sover bättre. Fantastiskt! Det känns som ett mirakel. Jag är innerligt tacksam för att jag tackade ja till denna behandling.

Det är magiskt! Tack Sandy.
Kram Eva”