fbpx

Vad säger kunderna?

Hem » Om oss » Vad säger kunderna?

Läs vad ChiropraktikAkutens kunder har att säga om oss och våra behandlingar.

På ChiropraktikAkuten finns ett genuint intresse av att hjälpa våra patienter och en vilja att bidra till ett hälsosammare och gladare samhälle. Vi gläds därför med våra kunder när våra behandlingar gör skillnad för deras tillvaro.

På den här sidan kan du läsa vad våra kunder har att säga om oss.

 


 

“I flera år har jag haft problem med min ländrygg p.g.a. dålig livsstil och stillasittande arbete. Min massageterapeut sa at jag var på väg att få diskbråck i ländryggen. Då bestämde jag mig för att boka en tid till en kiropraktor för att få hjälp med mina problem.

Mitt första besök hos min första kiropraktor var en hemsk upplevelse. En 40 minuters tid tog 15 min och jag kände mig varken välkommen eller väl bemött. Hen sa att jag hade problem endast p.g.a. av min övervikt. När hen justerade ryggen gjorde det ont. Jag gick aldrig tillbaka till hen.

Efter några månader hade jag så ont så jag bestämde mig för att försöka igen, denna gång hos ChiropraktikAkuten i Limhamn. Marianne Lund tog sig tid till mig, lyssnade och var väl förstådd att jag endast har haft dåliga erfarenheter sedan tidigare. Redan efter första besöket hos Marianne var det så stor skillnad i min ländrygg! När hon först kände och undersökte gjorde det så ont, och efter justeringarna hon utfört så var det ingen smärta alls. Jag var mållös, det var vi båda. Jag har aldrig varit med om en så stor skillnad.

Jag är så glad att jag vågade gå till en annan kiropraktor! Det har hjälpt mig så mycket, och inte bara i ländryggen, utan även mina ben och knän. Marianne har alltid bemött mig med vänlighet, professionalism och optimism. Jag rekommenderar henne varmt.”

-Emma, 28 år

 


 

“När jag får kraniosakral terapi, känns det som hjärnan och nervsystemet blir städat. Utmattning och trötthet släpper helt och energien går upp.” -kvinna, 49 år

 


 

“Jag, en 70 årig kvinna har vid två tillfällen fått Kraniosakral behandling på Chiropraktikakuten i Limhamn av Sandy Bech.

Efter första behandlingen fick jag en ganska kraftig reaktion. Värk i hela kroppen. Det varade i ca en vecka och klingade av så sakteliga. Efter ytterligare ett par dagar hade jag inga speciella symptom. Det hör till saken att jag under ett par års tid drabbats av smärtattacker liknande änkestötar i armar, ben, bröstkorg och huvudet. Särskilt besvärligt nattetid, vilket så klart påverkat sömnen bla.

Efter andra behandlingen upplevde jag en burrande känsla i kroppen. Burrandet upphörde dagen efter. Sedan dess har jag i stor sett varit smärtfri! Har inte drabbats av några änkestötar sedan dess och har inte behövt äta några smärtstillande tabletter! Jag mår mycket bättre och sover bättre. Fantastiskt! Det känns som ett mirakel. Jag är innerligt tacksam för att jag tackade ja till denna behandling.

Det är magiskt! Tack Sandy.
Kram Eva”